testimonials

  1. Home
  2. testimonials

Enthousiaste reacties …

Anne van den Heuvel is een kunstenaar die ‘non-conform’ ontwerpt binnen de kaders van het project. Idee, presentatie en uitvoering zijn telkens weer bijzonder verrassend en van museaal niveau.

Harmen Witte Interieurs

sfeerverhogende invloed …

Het vilten blokjes kunstwerk heeft een sfeerverhogende invloed op mijn huis!

Davy – Rotterdam

het kunstwerk van anne van den heuvel is niet meer weg te denken uit ons interieur.

Voor aan de muur van onze woonkamer zochten wij al geruime tijd naar een kunstwerk met een flink formaat. We zijn erg tevreden met onze keus voor het werk van Anne van den Heuvel. De verschillende vilten blokjes vormen samen een prachtig kleurrijk geheel. Vilt is een mooi materiaal dat veel warmte toevoegt. Ook zijn de akoestische eigenschappen verbeterd.
Met Anne van den Heuvel konden wij vooraf goede afspraken maken, waardoor we wisten wat we konden verwachten. Ze is vriendelijk en klantgericht. Het kunstwerk is daardoor helemaal naar onze smaak gemaakt.

Marieke & Meindert

een kunstwerk overkomt je

We waren al een paar jaar op zoek naar een kunstwerk aan de lange witte muur boven onze eettafel. Een kunstwerk overkomt je. Als je er naar op zoek gaat, dan maak je te overhaaste beslissingen. We zagen jouw creaties voor het eerst in september 2016 in het Kruithuis in ’s-Hertogenbosch, hele bijzondere weefsels. Dit zou wel eens het moment kunnen zijn om de knoop door te hakken dachten wij.
De voorbereiding was minstens zo boeiend als het uiteindelijke resultaat. Je hebt ons uitgebreid ingelicht over de kunst van het weven en de (on)mogelijkheden van onze wensen.
Met name de sessies bij ons thuis, waarbij je halsbrekende toeren uithaalde om ons te overtuigen van de juiste plek en keuze van de weefsels waren hilarisch.
Uiteindelijk is het resultaat grandioos en zijn we nog steeds blij, maar ook nog steeds verrast, dat we deze keus gemaakt hebben. Het is iedere dag weer genieten geblazen, en het tweeluik hangt er alsof het er altijd bij heeft gehoord op die plek! Bedankt dat je ons hebt meegenomen in jouw enthousiasme.

Jos en Bernadette Kop

kunstenares over de vloer …

EEN KLEURRAAK CONSULT OP UW LOCATIE

Bent u geïnteresseerd in werk dat speciaal voor uw interieur op maat gemaakt wordt? Dan is de eerste stap om een afspraak te maken op uw locatie, om samen met u (en eventueel uw interieuradviseur) in de ruimte te gaan kijken, luisteren, voelen, ervaren en meten.

Dit kleurrake consult is het moment om te brainstormen over uw vraag. Iedere ruimte is uniek. Waar vraagt de ruimte om? Wat past bij de bestaande of toekomstige situatie? Waar liggen uw voorkeuren, waar ligt uw kleurallergie?
Welk formaat past binnen de ruimte, welk formaat heeft een positief effect op de akoestiek? Wat past binnen het budget dat u in gedachten heeft?

Aan de hand van deze bevindingen bekijken we alle mogelijkheden.

Ik kom met een bus vol met mijn collectie aan productstalen, voorbeelden, kleuren, een portfolio, een camera en meetgerei naar u toe. Na een kennismaking met u en met de ruimte wordt gestart met het uitzetten van verschillende maten op de desbetreffende wand(en), vloer(en), plafonds. Zo visualiseren we een duidelijk beeld van het effect dat bepaalde formaten in een ruimte teweegbrengen. Kleur-, vorm en materiaalvoorkeuren en mogelijkheden worden doorgenomen.

Nu zijn de componenten waarmee het werk wordt gerealiseerd grotendeels helder en kan er, als u dat wenst, een kleurraak ontwerp gemaakt worden.

”maatwerk …

daar gaat het uiteindelijk om”

Voor een consult op uw locatie worden kosten berekend a 100,- euro (ex btw) voor een uur exclusief reiskosten a 0,38 euro per kilometer. In de avonden en weekenden berekenen ik 125,- (ex btw) per uur.

Deze kosten worden weer verrekend bij een opdrachtverstrekking vanaf 3.000,- euro. Bij opdrachten tot 3.000,- euro blijven de kosten voor het consult voor rekening van de opdrachtgever.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Wilt u liever eerst het werk in het atelier komen bekijken?
Dan bent u welkom contact op te nemen om een afspraak te maken of de open atelier dagen te bezoeken.

Nieuwsgierig? Bel of mail gerust!