kunst

  1. Home
  2. kunst

Kunst als waardevolle investering

Anne van den Heuvel ontwerpt en realiseert kunst & vormgevingsprojecten in eigen beheer en in opdracht voor bedrijven, instellingen, (interieur)architecten, galeries, particulieren. Samen met u óf uw (interieur)architect of -adviseur verwezenlijkt Anne projecten die op uw unieke behoefte zijn toegesneden.

Van een fascinerend kunstwerk voor de entree van uw bedrijf, of een intrigerend object in uw woonkamer tot een uitdagende re-styling van uw kantoor: Anne van den Heuvel staat garant voor unieke creaties en inspirerende oplossingen!

Het werk van Anne is authentiek, verleidelijk, delicaat én toegankelijk. Tegelijkertijd zijn de producten en kunstwerken niet te ontrafelen complex. Kortom; echte liefde, pure ambacht, ware originaliteit en een unieke diversiteit aan werk wat beklijft en naar meer doet verlangen.

Kunst is niet alleen mooi. Voor veel mensen brengt het meer en geeft het betekenis. Kunst inspireert. Kunst helpt bij het uitdragen van uw identiteit. Kunst is aangetoond goed voor de gezondheid …

Anne van den Heuvel verstaat de kunst om haar werk onderdeel te laten worden van het alledaagse. Zo wordt uw ruimte aangenamer en prettiger.

het oog wil ook wat!

Denkt u aan een nieuwe stijl of re-styling van uw interieur? Denkt u dan zeker eens aan de kracht van kleur op de juiste plek en unieke kunstwerken op maat!

ik merk dat ik begin te glimlachen telkens als ik binnen kom …

Denkt u aan een nieuwe stijl of re-styling van uw zakelijke interieur?

Het ontwikkelen en onderhouden van een visuele identiteit is een vak apart. Imago. Beleving. Branding. Kleur. Vorm. Inhoud. Kunst hoort daar bij.

Kleuren beïnvloeden onze gemoedstoestand … Maar kleur-rake kunst kan nog veel meer!

De effecten van kunst in uw ruimte kunnen een positieve bijdrage leveren aan de nodige nieuwe inspiratie en intrinsieke motivatie, door je nét even iets anders te tonen tussen je werkzaamheden door.

Heeft uw imago een opknapbeurt nodig?

Anne heeft de ambitie om bedrijven te helpen er beter uit te zien, nu en in de toekomst. Dankzij de invloed van Anne’s kunstwerken kunt u uw visuele identiteit zorgvuldig en consequent toepassen in zowel uw huisstijl, corporate middelen en ontvangstruimtes. Zodat werkelijk alles de stijl en sfeer uitademt die bij uw organisatie past en zodoende ingezet wordt als onderdeel van uw professionele, representatieve en commerciële bedrijfspresentatie. Intern en extern!

Succes is niet vanzelfsprekend. Bedrijven die zich uitstekend presenteren presteren uitstekend … een sterk image verbeterd uw concurrentiepositie, bevordert de verkoop en … trekt beter personeel aan.

Met uw visuele identiteit onderscheidt u van andere spelers in de markt. Het is één van de meest essentiële bedrijfsmiddelen en daarom een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Dat gaat verder dan een logo op uw briefpapier. Uw entree en ontvangstruimten zijn van essentieel belang.

Binnen de ontwerpen spelen kleur, gevoel, visie, eenvoud en kracht een belangrijke rol. Met zorgvuldig ontwerp van mooie, efficiënte en effectieve kunstwerken of kunstcollectie.

Anne van den Heuvel gaat graag een langdurige relatie met u aan en houdt van een praktische aanpak, en heldere, duidelijke afspraken.

Bent u geïnteresseerd in haar diensten en producten? Neem gerust contact op.

Visuele identiteit vormt één van de belangrijkste factoren voor een goede reputatie!

Denkt u aan een nieuwe stijl of re-branding van uw ruimte? Denkt u dan zeker eens aan de kracht van kleur op de juiste plek en unieke kunstwerken op maat!