in 13 woorden over zichzelf

Mijn zuurstof. Zelfexpressie en authenticiteit. Ik leef van, voor èn met kunst. Daar hoeven we niet met heilig ontzag omheen te schuifelen.

Ik herken de nomade in mij. Onophoudelijk verken ik de wereld om mij heen. Ik maak kilometers. Bereis millimeters. Dichtbij. Ver weg. Alles daar tussenin. Ik ben het liefst op avontuur.

Ik omgeef! Een mens is onlosmakelijk verbonden met haar/zijn omgeving. Ik ontwerp van binnen naar buiten, en omgekeerd.

MODE gaat niet alleen omdat ene laagje textiel. Alles wat in onze omgeving vormgegeven wordt is aan mode onderhevig. Ook KUNST.

Waar woorden zijn is verwarring. Waar geen woorden zijn ook. Ik heb een fascinatie voor letters en taal en de vertaling daarvan in het letterbeeld.

De brug tussen zonlicht en duisternis.

Alleen naast wit kan kleur in zijn ware intensiteit bestaan. In wit licht zijn alle kleuren aanwezig. Daarom verschijnen regenbogen als het zonlicht de regendruppels passeert.

Daar zijn verder geen woorden voor nodig. Ik adem turquoise in en uit. Turquoise is tolerant.

Mijn grote Liefde, mijn zoon. De kroonjuweel op mijn bestaan!
Indigo houdt verband met het voorstellingsvermogen, de creatieve energie en de kunst om nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Als ik loop voel ik dat ik besta. De traagheid van mijn stappen versus de snelheid van mijn brein. Niet alleen fysiek maar ook mentaal geraak ik in beweging. Liefst loop ik 10 a 15 kilometer op een dag. Dat lukt niet altijd. Waar ik het meest van geniet? De natuur. Boomschors. De wind. De seizoenen. De oneindigheid.

Ik omarm het leven met open vizier.

Inspiratie is overal. Geinspireerd leven komt van binnenuit. Het stroomt als een voortstuwende onzichtbare rusteloze kracht vol discipline en intrinsinsieke motivatie om alsmaar te kijken èn zien, proberen, ontdekken, leren, spelen, creeeren, dromen, durven, doen.

Toen ik klein was wou ik Indiaan worden … en rondtrekken met mijn stam.
Als ik ongegeneerd mag dromen … leef ik in Liefde, met de mensen die ik Lief heb, met de winden uit het Noorden, de winden uit het Oosten, de winden uit het Zuiden, de winden … naar het Westen. En ik dank moeder Aarde en vader Zon.

Later als ik groot word, dan ben ik Indiaan. Ik droom graag terwijl ik wakker ben …
En jij?