Geweven akoestische schilderijen | Divine Acoustics

  1. Home
  2. Geweven akoestische schilderijen | Divine Acoustics

TEXTIELE KUNSTWERKEN UIT HET ATELIER VAN ANNE VAN DEN HEUVEL

Divine Acoustics:
TEXTIELE KUNSTWERKEN MET EEN GELUIDDEMPENDE WERKING

De wereld mooier kleuren

Anne van den Heuvel ontwerpt en vervaardigt kleurrake geweven akoestische schilderijen, room dividers en tapijten met een variëteit aan kleur, aan beeld en structuur. Ze werkt met hedendaagse, ambachtelijke technieken zoals het jacquard weven en structuur breien.

Ordenen, selecteren, onder elkaar door, over elkaar heen, vervlechten, ketting, inslag, programmeren, tellen, patronen, garens, 8 draden, 256 kleuren, verweven, binding en verbinding.

Het werk toont grafische beelden en organische beelden in een diversiteit in kleur, contrast, zachtheid, gelaagdheid en de textuur in haar garen- en materiaalcombinaties. De monumentale en decoratieve kunstwerken gaan een geraffineerde relatie aan met de ruimte en hebben een sterk geluiddempende werking.

Door deze gunstige invloed op de akoestiek is Divine Acoustics uitermate geschikt om toe te passen in verschillende architectonische ruimtes. Van openbare ruimtes tot persoonlijke leef- en woonruimtes. In ontvangstruimtes en trappenhuizen. In kantoren, spreekkamers en vergaderzalen. In hotels, lobby’s, showrooms en winkelomgevingen.

divine acoustics geeft de ruimte een mooiere kleur & een verbeterde klankkleur.

Divine Acoustics op maat

Uw wensen, ideeën èn de mogelijkheden die de ruimte biedt zijn de uitgangspunten waarmee het ontwerp voor de akoestische wandkleden tot stand komt. Van formaat XXS tot XXL. Hangend of staand in de ruimte, opgespannen of vrij hangend. Van een kleurenregen tot geheel in wit-wit, ‘ton-sur-ton’ of met een stevig contrast … en alles daartussenin. Op maat en op kleur, binnen uw budget, passend bij iedere inrichting.

Divine Acoustics wordt door Anne van den Heuvel gerealiseerd, in samenspraak met u en eventueel uw adviseur. U kunt een afspraak maken voor een bezoek.

Meer weten?
Bekijk onze pagina FAQ voor veelgestelde vragen.

Portfolio