Creating Stories Blog

  1. Home
  2. Creating Stories Blog

creating stories …

Ik ben Anne.  Ik ben een Nederlandse kunstenares. Ontwerpster. Poëet. Kleurenfreak. Textielkunstenares. Filosoof. Ik ben nog veel meer.

Het gewenste evenwicht tussen droom en bevlogenheid?

Op het moment schrijf ik. Er is nog zoveel. Het liefst oefen ik ‘tig’ beroepen tegelijk uit. Moeilijk te plaatsen. De dromer op zoek naar betovering en magie.

Waarom zou je 1 ding zijn als je alles kunt zijn wat je bent? Avonturierster ben ik ook. Ik reis graag, over land, over zee, in de lucht en in gedachten. Ben ik schrijfster? Ik maak verhalen. In letters. In beelden. In kleuren. Gaat u mee op reis?

Aan dromen moet je bouwen en zo ook wordt er bij ook op mijn website verbouwt. Hier en daar zijn dingen er nog niet … of zijn ze onderweg … het lijkt net het leven zelf. Kom af en toe eens terug om te kijken naar nieuwe verhalen, andere werken … Tot dan!