afspraak & consult

  1. Home
  2. afspraak & consult

Bezoek op afspraak

Bent u op zoek naar een fraai kunstwerk en een verbetering van de akoestiek in uw ruimte?

Bent u op zoek naar het geheim en de kracht van kleur?

U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan mijn atelier en galerie aan huis, in ‘s-Hertogenbosch. Hier zijn mijn akoestische wandkleden, geweven geluiddempende schilderijen en vilt kunstwerken te zien. Hier kunt u de visuele en auditieve effecten van mijn werken aan den lijve ervaren.

Het is ook mogelijk direct een afspraak met mij te maken voor een kleurraak consult op uw locatie.

“kleur + kennis + lef + liefde + ervaring = anne”

Mijn kunstwerken worden gekarakteriseerd door kleur, gelaagdheid, reliëf en XL-formaat. Ze zijn niet alleen warm en zacht maar hebben ook een gunstige invloed op de akoestiek en zijn uitermate geschikt om toe te passen in verschillende architectonische ruimtes.

Van openbare ruimtes tot persoonlijke leef- en woonruimtes. In ontvangstruimtes en trappenhuizen. In kantoren, spreekkamers en vergaderzalen. In zorginstellingen en praktijken. In hotels, lobby’s, showrooms en winkelomgevingen.

”op atelierbezoek”

UW KLEURRIJKE BEZOEK AAN HET ATELIER

Binnen wacht u een kleurrijke, inspirerende omgeving, boordevol kunst en materialen. Op de begane vloer is het atelier. Daarboven wachten u 3 etages vol met textielkunst. Weefsels, garens en vilt in alle mogelijke kleuren. Stalen, tapijten, reliëfs en mozaïeken; u mag alles zien en aanraken. Ik zal u uitleg geven over de technieken, het materiaalgebruik en de gunstige invloed ervan op de akoestiek.

Mijn galerie en atelier is op afspraak geopend. Tijdens de open atelier dagen kunt u overigens ook spontaan binnenlopen. U bent van harte welkom!

kunstenares over de vloer …

EEN KLEURRAAK CONSULT OP UW LOCATIE

Bent u geïnteresseerd in werk dat speciaal voor uw interieur op maat gemaakt wordt? Dan is de eerste stap om een afspraak te maken op uw locatie, om samen met u (en eventueel uw interieuradviseur) in de ruimte te gaan kijken, luisteren, voelen, ervaren en meten.

Dit kleurrake consult is het moment om te brainstormen over uw vraag. Iedere ruimte is uniek. Waar vraagt de ruimte om? Wat past bij de bestaande of toekomstige situatie? Waar liggen uw voorkeuren, waar ligt uw kleurallergie?
Welk formaat past binnen de ruimte, welk formaat heeft een positief effect op de akoestiek? Wat past binnen het budget dat u in gedachten heeft?

Aan de hand van deze bevindingen bekijken we alle mogelijkheden.

Ik kom met een bus vol met mijn collectie aan productstalen, voorbeelden, kleuren, een portfolio, een camera en meetgerei naar u toe. Na een kennismaking met u en met de ruimte wordt gestart met het uitzetten van verschillende maten op de desbetreffende wand(en), vloer(en), plafonds. Zo visualiseren we een duidelijk beeld van het effect dat bepaalde formaten in een ruimte teweegbrengen. Kleur-, vorm en materiaalvoorkeuren en mogelijkheden worden doorgenomen.

Nu zijn de componenten waarmee het werk wordt gerealiseerd grotendeels helder en kan er, als u dat wenst, een kleurraak ontwerp gemaakt worden.

”maatwerk …

daar gaat het uiteindelijk om”

Voor een consult op uw locatie worden kosten berekend a 100,- euro (ex btw) voor een uur exclusief reiskosten a 0,38 euro per kilometer. In de avonden en weekenden berekenen ik 125,- (ex btw) per uur.

Deze kosten worden weer verrekend bij een opdrachtverstrekking vanaf 3.000,- euro. Bij opdrachten tot 3.000,- euro blijven de kosten voor het consult voor rekening van de opdrachtgever.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Wilt u liever eerst het werk in het atelier komen bekijken?
Dan bent u welkom contact op te nemen om een afspraak te maken of de open atelier dagen te bezoeken.

Nieuwsgierig? Bel of mail gerust!